
Sayın Üyemiz,
Türkiye İhracatçılar Meclisinden (TİM) alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığının bir yazısına atıfla, Ticaret Bakanlığı'na bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlık tarafından “Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler” toplantıları düzenlendiği aktarılmaktadır.
Bu çerçevede,
7 Mayıs 2026 Perşembe günü saat 15.00’da Angola'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimizle “Angola ile Ticaret ve İş Fırsatları, Angola Pazarına Giriş” konulu,
14 Mayıs 2026 Perşembe günü saat 15.00’da Macaristan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle “Macaristan Yapı ve İnşaat Malzemesi Sektörü” konulu e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir. İlgili toplantılar için kayıt bağlantıları aşağıda sunulmaktadır.
| Elektronik Sohbet Toplantısı | Tarih | Saat | Kayıt Bağlantısı |
| Angola - “Angola ile Ticaret ve İş Fırsatları, Angola Pazarına Giriş” | 07.05.2026 | 15.00 | https://bit.ly/3Qp4l2L |
| Macaristan - "Macaristan Yapı ve İnşaat Malzemesi Sektörü" | 14.05.2026 | 15.00 | https://bit.ly/4u3Uiyx |

